naar top
Menu
Logo Print

FEBE Elements Awards 2017 belonen innovatie

De awards werden voor de zesde maal uitgereikt
magazine

Naar jaarlijkse gewoonte werden de meest prestigieuze, innoverende en inspirerende projecten in prefab beton in aanwezigheid van tal van genodigden (pers, minister Kris Peeters, organisaties …) extra in de verf gezet door middel van de uitreiking van de Elements Awards. Een onafhankelijke jury had de taak om vijf winnaars te verkiezen op basis van de in totaal 71 inzendingen. De vijf awards werden uiteindelijk uitgereikt in de volgende categorieën:
• Precast in Buildings, gebouwen gekenmerkt door het gebruik van prefab beton, uitgereikt aan het groen getinte gebouw Woods te Leuven aan de rand van het nieuwe park Belle Vue;
• Precast in Structures, constructies in prefab beton die ten dienste staan van de maatschappij, toegekend aan het Ziekenhuiscomplex CHC (Centre Hospitalier Chrétien) te Luik;
• Precast in Infrastructure; ondergrondse realisaties dankzij prefab beton, uitgereikt aan de dijk van Givet te Frankrijk.
• Precast in Landscape, prefab beton als aankleding van de (publieke) ruimte, toegekend aan de speelplaats van de basis- en kleuterschool van Sint-Leo Hemelsdaele in Brugge.
• Outstanding precast, projecten die het innoverende karakter van prefab beton onderlijnen, uitgereikt aan de skywalk en inkomgebouw van de Zoo van Antwerpen.

FEBE

FEBE

+3227358015
+3227347795